BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiderült, melyek Magyarország legbarátságosabb szállodái

Március 20-án zárult „Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2011” verseny, ahol az utazók arról szavazhattak, hogy mely magyarországi szálláshelyek voltak a legfigyelmesebbek a múlt évben.

Az 50 vendégszobánál kisebb szállodák közül Az Év Legbarátságosabb Szállodája a Kék Duna Wellness Hotel lett 10.375 szavazattal, míg az 51 szobánál nagyobb vendéglátóhelyek kategóriájában a MenDan Thermal Hotel & Aqualand**** állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A szálloda 11.420 voksot „zsebelt be” a két hónapig tartó megmérettetés alatt – írja a Turizmus Online.

Az idén második alkalommal megrendezett versenyben több, mint 94.000 szavazó döntötte el, melyek a legjobb hazai hotelek. Kiélezett versenyben az első helyezettel, az 50 szobánál kisebb szállodák közül a Hétkúti Wellness Hotel**** lett a második (10.040 szavazat), a bronzérmet a Polgár Pince Panzió vitte el 6.792 utazó döntése alapján.

A nagy szállodák versenyében (51 szobánál nagyobb kategória) 7.085 vokssal második helyen végzett a Hotel Karos Spa****superior, a harmadik helyért vívott izgalmas hajrában a Hotel Eger***superior&Park**** diadalmaskodott (4.568 szavazat).

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.