BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megnöveli az iPhone kijelzőjét az Apple

A beszállítóktól érkező hírek szerint az Apple nagyobb képernyőt épít az iPhone következő generációjába.

A Reuters tudósítása szerint az Apple dél-koreai és japán gyártóknál is megrendelte a nagyobb, 4 hüvelykes kijelzőket. Eszerint az LG, a Sharp, valamint a japán cégeket összefogó Japan Display Ltd. már megkezdte a gyártást.

Amennyiben a hír igaz, úgy mindhárom vállalatcsoport kaphat megrendelést az Apple-től, az új iPhone generáció pedig már augusztusban a polcokra kerülhet, amennyiben az amerikai óriáscég követi saját eddigi időzítését az alkatrészek megrendelésétől a forgalomba hozatalig. A változás vélhetően a Samsung üzletpolitikájára adott reakció, hiszen a koreai konszern ebben a hónapban mutatta be 4,8 hüvelykes kijelzővel szerelt új Galaxy okostelefonját. Az immár a világ legnagyobb mobiltelefon-gyártójának számító Samsung 45 millió okostelefont adott el az első negyedévben és a Galaxy lekörözte az iPhone-t.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.