BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Invitel a televízióval erősít

Jelenleg nem tervez áremelést a távközlési adó miatt az Invitel – közölte David McGowan vezérigazgató tegnapi sajtótájékoztatóján. A Világgazdaság kérdésére elmondta: az idén további bővülést várnak a magyar piacon, s komoly fejlesztéseket terveznek.

A vezérigazgató várakozásai szerint különösen dinamikusan nőhet az igény a társaság új szolgáltatásai iránt, így komoly fejlődést prognosztizálnak például a televíziós szolgáltatásokat nyújtó divízió esetében. A cég ügyfeleinek 28 százaléka már most is az Invitelnél fizet elő tévére is, ez a szám azonban a jövőben tovább nőhet.

A további gyarapodás érdekében a cég a közelmúltban új csomagokkal jelent meg a piacon, optikai hálózatát pedig folyamatosan bővíti: a tervek szerint ezt év végére 100 ezer háztartás számára tennék elérhetővé. Nemcsak a lakossági szektorban erősítenének, előrelépéseket tett a cég a vállalati szférában is: a céges ügyfelek száma egy év alatt 16 ezerről 20 ezer fölé ugrott. David McGowan ebben a szegmensben is nagy növekedési potenciált lát, jelenleg ugyanis Európában a vállalatok 40–50 százaléka szervezi ki részben vagy teljes egészében informatikai tevékenységét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.