BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jön a UPC Mobil - A Vodafone-nal szerződött le a kábeles szolgáltató

Nagyon úgy fest, hogy újabb alternatív szolgáltatóval bővül a hazai mobilpiac: a HWSW információi szerint ugyanis a UPC saját márkanéven indított mobilszolgáltatással tenné teljessé portfólióját. A cégnél az értesülést kérdésünkre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták, a Világgazdaság azonban piaci körökből úgy tudja, hogy a legnagyobb hazai tévé-szolgáltató már jó ideje dolgozik mobilpiaci rajtján.

A társaság a részletekről legkorábban várhatóan keddi sajtótájékoztatóján számol be, hivatalosan egyelőre annyit közöltek, hogy az új szolgáltatás „újabb távlatokat nyit a kábeles szolgáltató számára és további előnyöket biztosít előfizetőinek, tovább élénkítve a távközlési piacot”. A VGO ugyanakkor úgy tudja, hogy a UPC szolgáltatásához a Vodafone biztosítja majd az infrastruktúrát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.