BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Korlátlan telefonálással támadna a Vodafone

Korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldést biztosító csomaggal erősítené pozícióit a magasabb jövedelmű előfizetők körében a Vodafone. Ez elsősorban a cég azon ügyfeleinek lehet vonzó, akik korábban a 16, illetve 22 ezer forintos előfizetői díjnál többet fordítottak mobilozásra havonta. A társaságnál azonban úgy kalkulálnak, hogy az ennél némileg kevesebbet költők egy részét is rá lehet venni a váltásra, illetve természetesen a konkurensektől is elcsábítana ügyfeleket a piaci részesedés alapján legkisebb mobilcég.

Az új termék piacra dobásának időzítése nem véletlen: lényegében ezzel egy időben kezdte meg a cég az iPhone 5 értékesítését is, amelynek fogyasztói köre erős átfedésben lehet a korlátlan telefonálásra előfizetőkéével. Ráadásul épp tegnaptól módosultak a számhordozás feltételei is hazánkban, aminek eredményeként a jövőben elvileg az eddiginél lényegesen egyszerűbben és gyorsabban (akár két munkanap alatt) válthatnak szolgáltatót az ügyfelek, s ez szintén a Vodafone malmára hajthatja a vizet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.