BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még az idén jöhet a fapados iPhone

Az Apple már dolgozik egy új, alsóbb kategóriás iPhone-on, hogy növelje részesedését a mobiltelefonok piacán – értesült a The Wall Street Journal.

A napilap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az Apple a jelenlegi verziókhoz képest olcsóbb anyagokat használ majd az új készülékekhez, így lehetséges, hogy a borítás is műanyagból lesz.

A The Wall Street Journal szerint az új modell akár már az idén debütálhat a piacon. Az Apple a világ egyik elsőszámú okostelefon-gyártója, de sokan úgy vélik, hogy egyes feltörekvő piacokon hátrányban van legnagyobb vetélytársával, a szélesebb termékpalettával rendelkező Samsunggal szemben.

Az Apple tavaly év végi eredményeiről január 23-án számol be, a negyedik negyedéves gyorsjelentést a (New York-i) piaczárás után teszi közzé a vállalat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.