BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Diákhitel kávézó és Széchenyi Terv élménypark a VOLT-on

Tavaly nyár óta kérdéses, hogy maradhat-e a megszokott helyszínén a soproni VOLT Fesztivál.

Azt már hónapokkal ezelőtt kijelentették a szervezők, hogy továbbra is Sopron ad otthont az eseménynek, a fesztivál sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a következő öt évben biztosan a soproni Lővérek, vagyis a megszokott helyszín ad otthont a VOLT-nak. A minden igényt kielégítő zenei kínálat mellett a VOLT szervezői fontosnak tartották, hogy állami szereplőkkel is találkozhassanak a fesztiválozók.

„A Diákhitel Kávézó reményeink szerint a VOLT egyik új központja lehet, ahová egyrészt azokat a fesztiválozókat várjuk a nap nagy részében, akik a koncertek mellett kötetlenebb hangvételű előadásokra, szellemi táplálékra is vágynak, másrészt azokat, akik nyugodt körülmények között, a fesztivál forgatagától távol beszélgetni, kávézni, reggelizni szeretnének” – mondta Lobenwein Norbert, főszervező. Az idei VOLT Fesztiválon a feledhetetlennek ígérkező élményekről az Új Széchenyi Terv is gondoskodik. „Egy világszínvonalú fesztivál is olyan élmény, amely minden résztvevőnek nyújt valami személyeset, akár csak az Új Széchenyi Terv segítségével megvalósuló fejlesztések. A fejlesztések jelképe lehet a VOLT Fesztivál kínálatában idén először megjelenő Új Széchenyi Terv Élménypark, amely a szemlélődők és az élményekre vágyók számára már megjelenésében is meglepetésként hathat. A vállalkozó kedvűek a Nagyszínpad előtti réten egy 25 méter magas toronyra mászhatnak fel, majd képzett szakemberek és alpinisták segítségével egy közel 100 méter hosszú kötélpályán a küzdőtéren, a közönség fölött csúszhatnak végig” – mondta Csepreghy Nándor, fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.