BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Apple, Google: versenyben a játékfejlesztőkért

Az Apple Inc és a Google Inc azon dolgoznak, hogy a legújabb vezető számítógépes játékok először az általuk támogatott operációs rendszerekkel működő eszközökön jelenjenek meg.

Különleges ajánlatokkal igyekszik az Apple és a Google is meggyőzni a legújabb számítógépes játékok fejlesztőit, hogy elsőként az általuk használt operációs rendszerrel működő eszközökre fejlesszék ki termékeiket, idézi az ügyhöz közeli forrásokra hivatkozó The Wall Street Journalt a Reuters.

Kiemelt helyet biztosítanának például az új játékoknak webáruházaik honlapján és ajánlati listáikon is, írja a lap. A hivatalos amerikai munkaidőn kívül próbálkozó Reuters (vagy WSJ) nem érte el nyilatkozatra egyik társaságot sem. Az Apple tavaly augusztusban már megállapodott az Electronic Arts-szal a Plants Vs Zombies 2 játéknak az alkalmazás áruházásban való értékesítéséről, ahogyan a tavaly decemberben megjelent Cut the Rope nevű kirakós játékról is a ZeptoLabbal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.