BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vonzza a népet a felcsúti aréna

Turisztikai látványosság lett a felcsúti Pancho Aréna. Sokan egyelőre csak kívülről csodálhatták meg a stadiont, de ezentúl belülről is megtekinthető, ugyanis megkezdődtek a rendszeressé váló Puskás Akadémia-körutak. „A több mint másfél órás túra során a látogatók karnyújtásnyi közelségből csodálhatják meg számtalan látnivaló mellett Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK-trófeáit, a Real Madridban viselt mezét, leülhettek a pálya melletti kispadra, fényképezkedhetnek a Puskás-szobornál, megnézhették, hol laknak a Puskás-akadémisták vagy beülhettek a futballközpont kétszáz éves kápolnájába is” – olvasható a pfla.hu oldalon.

Sok csoport jelentkezett már, iskolai osztályok, céges kirándulócsoportok, családok nagy számban. Egy csoport létszáma nem haladhatja meg a 40 főt. A teljesárú jegy ezer forintba kerül. „A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a Pancho Aréna látogatása során a látogató a túravezetőtől ismereteket szerezhet, és hozzá kérdéseket intézhet. Tilos a túravezető engedélye nélkül a gyepszőnyegre rálépni. Készíthetőek fotók, tilos viszont mozgóképeket készíteni” – olvasható a látogatási szabályzatban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.