BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pótlóbuszok a 3-as metró helyett - lecserélik az életveszélyessé váló síneket

Az M3-as metró vonalán négy júliusi hétvégén pótlóbusz jár a vonatok helyett Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, mert a BKV megkezdi a metróvonal síncsere-programját. 2015. december 31-éig szakaszosan mintegy 42 ezer méternyi elhasználódott sínszálat cserélnek ki az M3-as metró vonalán, amelynek köszönhetően megszűnnek a leromlott pályaállapot miatti sebességkorlátozások, így rövidebb lesz az utazással töltött idő, valamint csökkennek a pályafenntartásra fordított költségek - ígéri a BKK. A síncserével az M3-as metró biztonságos közlekedését kívánják biztosítani a teljes pályafelújítás megkezdéséig.
 

Így a júliusi hétvégéken a 3-as metró rövidített útvonalon közlekedik Újpest-Központ és a Nagyvárad tér között, a megszokott követési idővel. Kőbánya-Kispest és a Népliget közt pótlóbuszok járnak majd.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.