BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Továbbfejlesztette a Vodafone a hordozható mobilhálózatát

A Vodafone továbbfejlesztette a már több nemzetközi katasztrófa helyszínén bevetett hordozható mobilhálózatát, az Instant Network 3G-t ma sajtótájékoztatón mutatták be Budapesten.

Az eredeti modellnél jóval kisebb, ugyanakkor többszörös kapacitással rendelkező bázisállomást a Vodafone Magyarország hálózatüzemeltetési szakértői, Pervai CSaba és Tóth Róbert tervezték és építették meg.

Diego Massida, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a hordozható hálózat hatékony segítséget nyújthat olyan katasztrófa sújtotta területeken, ahol semmilyen kommunikációs eszköz nem áll rendelkezésre. Hozzáfűzte, hogy az eszköz humanitárius célokat szolgál és a nemzetközi Vodafone Alapítvány működteti.

Justin Waller, a hordozható bázisállomás projekt nemzetközi felelőse elmondta, hogy az alapítványnak 70 kiképzett önkéntese van 20 országból, és 8 egysége áll készenlétben a bevetésre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.