BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eltörli a roaming díjakat a Vodafone

"Április 1-től a Vodafone Magyarország átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait, és eltörli az európai roaming díjakat, amely egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is" – jelentette be Diego Massidda, vezérigazgató a szerdai sajtótájékoztatón.

Mától a Vodafone Magyarország előfizetői elsőként Európa-szerte ugyanúgy tudják használni új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához, mintha otthon lennének, minden plusz költség nélkül - jelentette a vezérigazgató. Ezen túlmenően, az új Világjegy szolgáltatás segítségével Európán kívül – a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban – is élvezni tudják a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldés lehetőségét, valamint adatkeretük felhasználását, fix napidíj ellenében, pontosan ugyanúgy, mint a már korábban is meglévő Európa Napijegy esetében.

"A Red EU Roaming szolgáltatással a Red előfizetők az Európai Unió bármely országában tartózkodva ugyanúgy használhatják telefonjukat, mintha otthon lennének, azaz utazásaik során egyáltalán nem kell változtatniuk telefonálási vagy adatfelhasználási szokásaikon" – hangsúlyozta Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone magyarország lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Red EU Roaming szolgáltatással a Vodafone változatlanul 9990 forintos havidíjtól nyújt korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget előfizetői számára, és korlátlan hazatelefonálási lehetőséget az Európai Unióból valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.