BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt vásárolhat most vasárnap: Lidl, CBA és Mol-egység is nyitva lesz

A Lidl ezúttal már öt áruházat nyit ki vasárnap, emellett egy újabb Mol-egység jelent meg a piacon, és a korábbinál több CBA-ról lehet tudni, hogy nyitva lesz vasárnap. A Mindenár.hu most is összegyűjtötte, a Hvg.hu pedig szintén közölte a június 28-án vasárnap nyitva lévő boltok listáját.

Most vasárnap is sok üzlet kivétel lesz a boltzár alól, a hétről hétre újabb összeállítással jelentkező Mindenár.hu ezúttal több mint 170 boltot gyűjtött össze, ezek között vannak kisebb egységek, nagyobb szupermarketek, diszkontok és benzinkutas üzletek. A CBA több ezer boltjából sok nyitva volt eddig is, de nem mindegyik volt nevesítve. A boltlánc azonban most egy terjedelmes listát juttatott el a Mindenár.hu-hoz. Budapesten például több mint 20 üzletben lehet vásárolni most vasárnap, de számos vidéki CBA is nyitva lesz - írja a Hvg.hu.

A múlt héten három, a korábbi vasárnapokon pedig két egységgel kivételező Lidl most vasárnap már öt áruházát nyitja meg. A Spar az elmúlt hetekhez hasonlóan több üzlettel készült a mostani vasárnapra, emellett az OMV-kutakon lévő Spar Expresszek is nyitva tartanak.

Ahogy a CBA-nak, úgy a Reálnak is sok boltja nyitva tart most vasárnap is, csak Budapesten több mint 10 bolttal vág neki a vasárnapnak a hálózat. A Coopnak is sok üzlete lesz nyitva június 28-án vasárnap. A reálos boltok listáját itt találhatja meg. A coopos boltok között itt keresgélhet, sok üzletnél a nyitvatartási idő nem szerepel az információk között.

A Budapesten több éjjel-nappali boltot működtető Manna-hálózat sok boltja nyitva volt az elmúlt vasárnapokon. Bár a Manna Facebook-oldalán korábban megjelenített, vasárnap is nyitva tartó boltokat felsoroló lista ezen a héten nem volt elérhető, jó eséllyel nyitva lesz a Vámház körúton, a Baross utcában, a Podmaniczky utcában és a Teréz körúton lévő üzlet.

Hetekkel ezelőtt a Mol is elindította üzletláncát: a kutakon kialakított Fresh Corner-üzletekben mindennapos termékeket – például lisztet, cukrot, étolajat – is lehet kapni. Ezen a héten újabb egységgel bővült a lánc, a harmadik üzlet a budapesti Fóti úton kapott helyet. A Tesco több mint 200 áruházából vasárnaponként két üzlet elérhető, mert ezeket a saját benzinkútjain a Shell működteti.

A többi nagy boltlánc, az Aldi, az Auchan, a Penny Market nem tett közzé a honlapján olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.

A most vasárnap nyitvatartó üzletek részletes listáját itt találja meg.

Mindenár.hu - Hvg.hu-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.