BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tizenötezer levéllel árasztották el az Uber miatt a minisztert

Tizenötezren kérték eddig a kormányt, hogy ne lehetetlenítse el az Ubert.

Eddig 15 ezer levelet küldtek az Uber ügyében a fejlesztési tárca vezetőjének és államitkárának.

Az Uber csütörtökön indította el aláírásgyűjtő kampányát, hogy meggyőzze a kormányt: ne lehetetlenítse el a szolgáltatást. A hétvégén rengetegen csatlakoztak a petícióhoz, amely automatikusan egy emailt generál és elküldi Seszták Miklós fejlesztési miniszternek, valamint Fónagy János államtitkárnak. Ma reggelre már mintegy 15 ezren írták alá a petíciót, köztük olyan ismert emberek, mint Árpa Attila vagy Lakatos Márk.

Az Uber azt követően indította el kampányát, hogy a minisztérium számtalan kifogást fogalmazott meg az Uber magyarországi tevékenységével kapcsolatban. Az Uber erre úgy reagált, hogy napokkal korábban is tárgyalt a gazdasági tárca és a NAV szakembereivel, egyebek között arról, hogy a társaság által kiadott számlákat hogyan lehetne még a hatóság számára is elfogadhatóbbá tenni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.