BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pepsi váltja a Coca-Colát a mozikban

Áprilistól Coca-Cola helyett Pepsit adnak a Cinema City mozijaiban - ezt a mozihálózat hivatalos Facebook-oldalán jelentette be.

A Cinema City közleményében kiemeli: februárban moziról mozira a palackozott italok kerülnek lecserélésre, majd áprilistól a italtoronyból felszolgált italkínálat is, de az átmeneti időszakban még Coca-Colát és Pepsit is lehet majd vásárolni.

Azt írják: "a gyermekes szülők és nagyon sok vendégünk kérésének eleget téve a menü ajánlatainkhoz szénsavmentes üdítő (Lipton Ice Tea zöld és citromos ízesítésben) is kérhető majd".

A Cinema City az idén 1 milliárd forintot fordít mozifelújításra

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a Cinema City az idén 1 milliárd forintot fordít mozifelújításra. A tájékoztatás szerint a felújítási tervek között szerepel, hogy a Cinema City Aréna IMAX termében kicserélik a vásznat, a székeket, várható a miskolci és a székesfehérvári mozi teljes, illetve a szolnoki és a szombathelyi multiplex részleges megújítása.   

A Cinema City 1930-ban, Haifán kezdte működését, a CineWorld hálózattal történt összeolvadás nyomán Európa második legnagyobb mozihálózatává vált, a kontinensen 226 mozit üzemeltet 9 országban, az egyik legújabb vetítéstechnológia, az IMAX-jogok kizárólagos tulajdonosa, 33 IMAX- és 28 4DX-mozi üzemeltetője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.