BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A lapkiadás után a filmezés felé fordult a HGY Invest

A média egy újabb szegmensében próbál szerencsét a HGY Invest Kft., filmek nemzetközi gyártására alapított projektvállalkozást a cég.

Film vagy filmek nemzetközi gyártására, illetve az azokban való részvételre alapított vállalkozást a HGY Invest Kft. Úgy tudjuk, hogy a filmes világban megszokott projektcégről van szó. A cégbírósági adatok szerint a hárommillió forintos jegyzett tőkéjű HGC Filmproductions Kft.-t a napokban jegyezték be.

A HGY Invest Krskó Tibor cége, aki egykori üzlettársával, Csetényi Csabával piacra dobta Magyarország vezető prémiumkategóriás életmódmagazinját, a Hamu és Gyémántot. Krskó nem először kerül kapcsolatba a filmmel, ő volt például a Sorstalanság és a Szabadság, szerelem társproducere.

A HGY Invest újabb vállalkozása tehát egy projektcég, ami nem illeszkedik abba a sorba, amely az elmúlt időben jellemezte az alapítót, vagyis a HGC Filmproductions nem egy újabb építőkocka egy növekvő médiabirodalomban. A HGY Invest az utóbbi időben több ilyen lépést is tett: a cég a közelmúltban hárommillió forinttal megalapította a Regionális Rádió Kft.-t., amellyel a vidéki rádiós piacon akarnak megjelenni. A HGY Invest korábban azért került be a hírekbe, mert leányvállalata, a szintén nemrégen alapított Radio Sales House Kft. néhány hónappal ezelőtt beszállt a közrádió és egyes vidéki rádiók reklámidejének értékesítésébe.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.