BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hivatalos: a Wizz Air mostantól elfogadja minden járatán a Revolut kártyát

Vége a tesztidőszaknak: június 7-e körül jelent meg az a hír, hogy a Wizz Air teszteli a Revolut kártyák elfogadását is a járatain.

Nem olyan régen, június 7-e körül jelent meg az a hír, hogy a Wizz Air teszteli a Revolut kártyák elfogadását is a járatain.

Skiathos,,Greece,-,June,29,,2023:,Wizzair,Malta,Airbus,A321neo
wizz air
wizzair
 A Wizz Airnél is lehet már Revolut kártyával fizetni / Fotó: Shutterstock

Korábban a repülés során mindig elmondták az utastájékoztatóban, hogy Revolut kártyát nem fogadnak el a fedélzeti vásárlásoknál.

Vége a tesztnek, ezt a Wizz Air sajtóosztálya is megerősítette

A tesztidőszaknak vége lett és ezt Wizz Air PR részéért felelős munkatársa is e-mailes kérdésre megerősítette.

Miért nem fogadhatta el eddig a Wizz Air a Revolut bankkártyákat?

A Wizz Air a fedélzetén mindig elmondták a légiutas-kísérők, hogy Revolut kártyával nem lehet fizetni. Továbbá a fedélzeten található katalógusban is olvasható volt ez, a Revolut is meg volt említve.

A félreértés ott lehetett, hogy prepaid típusú kártyákat nem engedélyezi a Wizz Air és ennek veszi a Revolut bankkártyáját is. A Revolut valóban korábban prepaid bankkártyákat adott az ügyfeleinek, de 2022. óta az EU-s ügyfelei kártyáit lecserélte a Revolut normál, debit bankkártyákra (ekkor lett a Revolut UAB, Litvániában bejegyzett bank). Továbbá korábbi visszaélések is okozhatták akár azt, hogy a Revolut kártyák tiltólistán voltak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.