BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Revolut meghódítja a kriptopiacot is

A Revolut új kriptokártyákat vezet be, melyekkel azonnal lehet kriptovalutával fizetni. Az új Revolut-kártyákat is össze lehet majd kapcsolni Apple és a Google Payjel is.

A Revolut új, dedikált kriptovaluta-fizetési kártyákat vezet be, amivel lehetővé teszi, hogy a felhasználók kriptovalutával fizessenek mindennapi vásárlásaik során. Az új virtuális kriptokártyák integrálhatók az Apple Pay és a Google Pay rendszerekkel. Így a felhasználók online és személyesen is fizethetnek, legyen szó nagyobb értékű tételekről vagy hétköznapi szükségletekről.

Visa, MasterCard And Revolut Photo Illustrations
A Revolut meghódítja a kriptopiacot is / Fotó: NurPhoto via AFP

A felhasználók könnyedén beállíthatják ezeket a kártyákat az alkalmazásában, és kiválaszthatják, melyik kriptovalutát kívánják használni fizetéskor. A vállalat kijelentette, hogy 

vásárlások esetén nem számítanak fel átváltási díjat. 

Használati díjak azonban felmerülhetnek, amelyek a kártyabirtokos prémium-előfizetési lehetőségeitől függnek.

Az új fizetési kártyák bevezetése mellett a cég nemrégiben elindította a Revolut X nevű kriptokereskedési platformját, amely elsősorban az Egyesült Királyság lakossági ügyfeleinek szól. Ez a platform lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy többféle kriptovalutával kereskedjenek, ezzel erősítve a Revolut pozícióját a kriptovaluták területén.

A platform célja, hogy könnyen hozzáférhetővé tegye a kriptovaluta-kereskedést a felhasználók széles körének. 

Ehhez egy egyszerű és felhasználóbarát felületet kínál a kezdő és tapasztaltabb kereskedők számára egyaránt. Az új virtuális kártyák és a Revolut X együtt egy átfogó kriptovaluta-élményt nyújtanak, amely a neobank ügyfeleinek széles körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál, beleértve a kriptoalapú fizetéseket és kereskedést is – írja a Fintech.hu.

A vállalat célja, hogy a digitális pénzügyek élvonalában maradjon. Az új termékek és szolgáltatások bevezetése tovább erősíti ezt az irányt. Az új virtuális kriptovaluta-fizetési kártyák és a Revolut X platform bevezetése egyaránt ezt a célt szolgálja. A vállalat ezzel a lépéssel a jövőben is azokat az ügyfeleket kívánja kiszolgálni, akik aktívan részt akarnak venni a digitális eszközök és kriptovaluták világában.

A Wizz Air mostantól elfogadja minden járatán a Revolut-kártyát

A Wizz Air nemrég elkezdte tesztelni a Revolut-kártyák elfogadását is a járatain. Korábban a repülés során mindig elmondták az utastájékoztatóban, hogy Revolut kártyát nem fogadnak el a fedélzeti vásárlásoknál. A tesztidőszaknak vége, és ezt Wizz Air PR-részéért felelős munkatársa is e-mailes kérdésre megerősítette.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.