BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csipogós robbantás: megszólalt a rejtélyes magyar cég tulajdonosa – meglepő dolgokat állít

Először beszélt nyilvánosan a BAC tulajdonosa. Ez az a magyar cég, amelyről azt állítják, ő gyártotta le az Izrael által felrobbantott csipogókat. A csipogós robbantásban ezernyi Hezbollah-tag sebesült meg súlyosan, de gyerekek is megsérültek.

A Világgazdaságnak nem sikerült elérnie, de az amerikai sajtónak igen: nyilatkozatot tett a BAC Consulting Kft. tulajdonosa a csipogós robbantás ügyében.

csipogó
Csipogós robbantás: megszólalt a rejtélyes magyar cég tulajdonosa – meglepő dolgokat állít / Fotó: X

Ahogy arról beszámoltunk, a minden bizonnyal a zsidó állam által végrehajtott történelmi csapásnak – ilyen módszerrel ilyen kiterjedt rajtaütést még nem követtek el – lehet egy rendkívül fontos magyar szála. A hírek szerint ugyanis a gyilkos eszközöket egy budapesti cég gyárthatta le, a BAC.

Ezt az eszközök tajvani licenctulajdonosa állítja, a Gold Apollo. Közleménye szerint együttműködési szerződés alapján engedélyt adott a BAC-nek, hogy a bizonyos régiókba szánt termékeknél használhatja a márkajelzésüket. A most felrobbant AR–924-es típus is ilyen volt, amelynek tervezése és gyártása a Gold Apollo szerint kizárólag a BAC felelőssége.

A Moszad, a zsidó hírszerzés és a zsidó hadsereg, az IDF közös csapása során ezernyi feltételezett terroristát likvidált (gyilkolt meg vagy sebesített meg súlyosan) egy eddig nem látott megoldással: a személyi hívóikat, az úgynevezett csipogóikat robbantotta fel eddig nem tejesen tisztázott módon egyszerre, egy időben.

Az izraeli akciót kifejezetten a Hezbollah fegyvereseire szabták, az eredménye pusztító. Az X-re tömegével kerülnek ki videók a zsúfolásig megtelt libanoni kórházakból, ezeken az látható, hogy akiknél felrobbantak csipogók, súlyos kéz-, fej- és hasi sérüléseket szenvedtek, és sokan valószínűleg végleg harcképtelenné váltak.

Amit a BAC-ról tudni lehet nyilvános forrásokból, az a cikk végi keretes írásban foglaltuk össze. Most végre megszólalt a rejtélyes magyar cég tulajdonosa. Bársony-Arcidiacono Cristiana Rosaria az amerikai NBC hívására reagált, és meglepő dolgokat állított.

Azt elismerte, hogy a cége együttműködik a Gold Apollóval. Csakhogy határozottan cáfolta, hogy közük lenne a csipogók legyártásához, mint ahogyan azt a Gold Apollo sulykolja. „Nem én készítem a csipogókat. Én csak a közvetítő vagyok. Azt hiszem, félreértették a dolgot” – állította.

Vagyis a felrobbantott csipogók legyártásával hírbe hozott magyar cég nem ismeri el, hogy köze lenne a gyártáshoz. Azt az információt adta, hogy a BAC szimplán közvetítőként vett részt a Hezbollahnak leszállított csipogók ügyletében. Ezt tehát szögesen ellentmond a Gold Apollo közleményének, ugyanakkor az is igaz, hogy Bársony-Arcidiacono Cristiana Rosaria nem tárta fel pontosan a BAC szerepét, éppen ezért továbbra sincs tisztázva a magyar cég érintettsége.

Félelmetes izraeli csapás: felszívódott a titokzatos magyar cég, amelyiket megvádolták, hogy legyártotta a robbanó csipogókat

A történelmi jelentőségű – ilyen módszerrel, ilyen kiterjedt rajtaütést még nem hajtottak végre – zsidó titkosszolgálati csapásnak lehet egy rendkívül fontos magyar szála. A hírek szerint ugyanis a gyilkos eszközöket egy budapesti cég gyárthatta le. Ebben a cikkben bemutatjuk, mit lehet tudni a BAC Consulting Kft.-ről.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.