BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb üzletet nyitott a Penny – ez már a sokadik a városban

Az új Penny 18 főnek biztosít munkalehetőséget, de továbbra is van nyitott pozíció. Szegeden ez már a negyedik üzlete a diszkontláncnak.

Csongrád-Csanád vármegyében nyitotta meg legújabb üzletét a Penny. A diszkontlánc közleményében közölte, hogy az új szegedi bolt modern megjelenésével, kiváló minőségű és pénztárcabarát termékkínálatával kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít a város lakóinak.

Szegeden ez már a negyedik üzlete a diszkontláncnak /  Fotó: ANDRAPETI

A szegedi üzletegység október 10-én nyílt meg. Az új diszkont 18 főnek biztosít munkalehetőséget, emellett pedig több részmunkaidőben dolgozó kollégát is alkalmaznak, de továbbra is van nyitott pozíció. 

A közlemény szerint 2023-ban a diszkontlánc összes egysége arculatváltáson ment keresztül, a vállalat fenntarthatósági céljait és a vásárlók igényeit is szem előtt tartva. A Kálvária sugárúton található diszkontot modern gépészeti eszközökkel és hővisszanyerő rendszerrel szerelték fel. 

A teljes LED-világítás, a fotocellás ajtók, valamint a korszerű hűtési és légkondicionáló berendezés pedig hozzájárulnak az épület energiahatékony és fenntartható működéséhez is. 

A városban összesen így már négy Penny működik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.