BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Visszatért Magyarországra a népszerű divatház: a főváros után vidéken is nyitottak új boltot

Október 19-én újabb üzletet nyit a Magyarországra visszatérő Orsay.

Új üzletek nyitásával tér vissza az Orsay Magyarországra. A népszerű divatáruházlánc néhány éve még 33 üzletet működtetett Magyarországon, majd a koronavírus-járvány miatt bezárta az üzletegységeket, és 2022 nyarán kivonult a országból. 

Forrás: Facebook / ORSAY

Az Origo cikke szerint az első üzletüket a budapesti Duna Plaza bevásárlóközpont nyitották meg. Az Orsay később egy másik budapesti bevásárlóközpontban, a Pólus Centerben is nyitott üzletet. A divatcég Facebook-oldalán megjelent bejegyzése szerint 

Békéscsabán újabb üzletet nyitnak meg, a Csaba Centerben. 

A Világgazdaság arról is beszámolt, hogy több magyarországi városban is üzletet nyit a Koton, amely egy dinamikusan fejlődő török divatmárka. a fővárosban még két üzletet fognak nyitni, ahogy Sopronban, Debrecenben, Szegeden és Székesfehérváron is megjelenik majd a Koton. 

Május végén nyílt meg az első magyarországi Primark. Erről a Világgazdaság több cikket is írt. A Primark (Írországban Penneys néven ismert) ír divatcikk-kiskereskedelmi vállalat, amely több mint 440 boltot üzemeltet 17 országban. A brit lapok azonban meglepve veszik tudomásul, hogy erős kihívója akadt a Primarknak, és messze nem csak a szigetországban. A Miniso hazánkban is jelen van, mégpedig régebb óta, mint a Primark.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.