BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mégsem pótolja budapesti koncertjét Johnny Depp zenekara

A Hollywood Vampires koncertjét július közepén Depp rosszullétére hivatkozva mondta le a banda. A jegyárakról is döntés született.

Hiába bizakodott a magyarországi közönség, nem fogják pótolni Alice Cooper és Johnny Depp bandája, a Hollywood Vampires elmaradt koncertjét. Habár a magyar szervezők a július 18-ra hirdetett buli másnapján még abban bíztak, hogy hamarosan sikerül új időpontot egyeztetni, mostanra már kiderült, hogy erre nincs esély – számolt be a Blikk.

Hollywood Vampires perform live in Birmingham
Fotó: Northfoto

Sajnálattal értesítjük, hogy a magyarországi szervező és a zenekar managementje közötti tárgyalások lezárultak, és a 2023. 07. 18.-i Hollywood Vampires-koncert nem kerül pótlásra, így a jegyek árát visszatérítjük

– szerepelt a levélben, amelyet azok kaptak a napokban, akik az interneten vásároltak jegyet a koncertre.

Ráadásul nemcsak a magyar közönség maradt hoppon Johnny Depp bandája miatt. Egy nappal az elmaradt budapesti buli után, szintén néhány órával a kezdés előtt a Pozsonyba tervezett koncertjét is lefújta a Hollywood Vampires.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.