BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A jegybank dolgozója lett a Sziget tízmilliomodik látogatója

A Sziget tízmilliomodik látogatója életében másodjára járt a fesztiválon. Napijeggyel érkezett az Imagine Dragons-koncertre.

Egy 32 éves magyar nő lett a Sziget történetének tízmilliomodik látogatója. A szerencsés fesztiválozót pénteken Kádár Tamás főszervező köszöntötte a bejáratnál. A rendezvényre péntek dél körül kiérő Mikes Veronika egy Sziget-örökbérletet, a kivételes eseményt megörökítő szivárványos zászlót, valamint egy pólót kapott ajándékba.  

Budapest, 2023. augusztus 11.
Mikes Veronika, az idén 30 éves Sziget fesztivál tízmilliomodik látogatója a rendezvény bejáratánál 2023. augusztus 11-én. A 32 éves budapesti nő Sziget-örökbérletet kapott ajándékba.
MTI/Bruzák NoémiBudapest, 2023. augusztus 11.Mikes Veronika, az idén 30 éves Sziget fesztivál tízmilliomodik látogatója a rendezvény bejáratánál 2023. augusztus 11-én. A 32 éves budapesti nő Sziget-örökbérletet kapott ajándékba.MTI/Bruzák Noémi
Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Most másodszor jöttem ki a Szigetre, néhány évvel ezelőtt jártam először a fesztiválon. Napijegyet vásároltam, az Imagine Dragons-koncertre érkeztünk a nővéremmel

– mondta az MTI-nek a tízmilliomodik vendég. Emondta, hogy Budapesten él, a Magyar Nemzeti Bankban dolgozik, szabadidejében szeret zenélni, régebben hegedült, és kedveli a sportolást. 

Az idén 30 éves Sziget Fesztivál kilencmilliomodik látogatója, egy akkor 16 éves svájci diáklány 2018-ban vette át örökbérletét. A Szigeten pénteken az Imagine Dragons előtt az Easy Life, a Carson Coma és Yungblud is fellép a nagyszínpadon. 

Tényleg drága a Sziget? Ennyibe kerül a fesztiválozás a szomszédos országokban

A budapesti Sziget Fesztiválra háromnapos bérletet 280 euróért (vagy 112 ezer forintért) vásárolhatunk. Összehasonlításképp körbenéztünk, a régiós országok hogyan kalkulálnak a helyi jelentősebb fesztiválok bérletáraival.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.