BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
La nuit au musee

Meghalt a Több mint testőr és A pusztító című film sztárja

Bill Cobbs többek között Whitney Houstonnal és Kevin Costnerrel is játszhatott együtt a Több mint testőr című filmben. Emellett még számos filmben szerepelt. A színész kilencvenéves korában elhunyt.

Kilencvenévesen meghalt Bill Cobbs, aki a Több mint testőrben, a Pusztítóban vagy az Éjszaka a múzeumban című filmben is szerepelt.

La nuit au musee
Fotó: Collection ChristopheL / AFP

Cobbs korábbi menedzsere, Susan Zachary megerősítette az USA Todaynak a színész halálát. „Ő volt az egyik első ügyfelem, megtiszteltetés és büszkeség számomra, hogy az utolsó tehetségek egyikét én képviselhettem” – fogalmazott Zachary. Hozzátette, hogy hűséges, kedves és inspiráló színész, rendező és ember volt. „Nagyon fog hiányozni mindenkinek, aki ismerte” – mondta.

Közel 50 éves pályafutása során Cobbs 200 filmes és tévés kreditet halmozott fel az IMDB szerint. Az 1992-es Több mint testőr című filmben Whitney Houston és Kevin Costner oldalán alakította a sztár menedzserét, Bill Devaney-t, de szerepelt a 1993-as A pusztító című akciófilmben Sylvester Stallone és Wesley Snipes mellett is.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.