BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Visszatér a rekkenő hőség

Csütörtökön kellemes nyári időnk lesz 27 fok körüli maximumokkal. Hétvégére azonban újra megérkezik a nyári hőség.

Csütörtökön a sok napsütést kevés gomolyfelhő zavarja. Kicsi az esély csapadékra – írta meg a Köpönyeg. Kellemes nyári időnk lesz 27 fok körüli maximumokkal. Nem lesz hőség, az északnyugati szél gyakran lesz élénk.

Sunlight,In,The,Green,Forest,,Spring,Time
tavasz, spring, napsütés, jóidő, nyárias jó idő, hőség
Hétvégére újra megérkezik a nyári hőség / Fotó: Shutterstock

Pénteken sok napsütésre számíthatunk némi fátyolfelhőzettel, melyből nem alakul ki csapadék. A délnyugati szél megélénkül 29–30 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton csak fátyolfelhők szűrik a forró júliusi napsütést, nem lesz eső. Többfelé megerősödik a déli szél. Országos hőség várható 30–36 fokos maximumokkal.

Vasárnap túlnyomóan napos, igazi strandidő lesz. Északnyugaton estefelé előfordulhat zivatar. 32 és 37 fok közötti kánikula valószínű.

Hétfőn reggel északon előfordulhat zápor, napközben ismét sok napsütés várható. Az északnyugati szél átmenetileg megerősödik. 31-32 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden és szerdán is folytatódik a nyaralóidő sok napsütéssel, 34–35 fok körüli országos hőséggel. Az északkeleti szél néha megélénkül majd.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.