BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább tombol a kánikula

Kedden 30 és 37 fok között alakul a hőmérséklet. A hét nagy részében marad a kánikula.

Kedden gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják a forró napsütést. Frissítő zivatarra kicsi az esély, a keleties szél megélénkülhet – írta meg a Köpönyeg. 30 és 37 fok között alakul a hőmérséklet, egyre erősebben tombol a kánikula.

kánikula, hőség
A hét nagy részében marad a nyári hőség / Fotó: Balogh Zoltán

Szerdán sok napsütésre, igazi strandidőre számíthatunk. Esetleg az északnyugati határ mentén lehet frissítő zivatar. 32 és 39 fok között alakul a hőmérséklet. Gyenge marad a délkeleti szél.

Csütörtökön kevés gomolyfelhő zavarja a forró napsütést. Csak elvétve fordulhat elő zápor, zivatar. 35-36 fok körüli forróságra készülhetünk.

Pénteken a perzselő napsütést néha gomolyfelhők zavarják, de továbbra is csak néhol lehet zivatar, zápor. 35-40 fokos forró idő lesz.

Szombaton és vasárnap nem lesz változás az időjárásunkban: marad a hőhullám és a sok napsütés. Az északias szél néha megélénkül. Akár 40 fok is lehet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.