BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kedden tetőzhet a brutális kánikula

Kedden 35 és 42 fok között alakul a hőmérséklet. A kánikula egész héten velünk maradhat.

Kedden a sok napsütés mellett délután magasra törnek a gomolyok, és elszórtan (de főleg a Dunától keletre) alakul ki zápor, zivatar. A szél északnyugatira fordul, és megerősödik – írta a Köpönyeg. 35 és 42 fok között alakul a hőmérséklet.

20240620 Győr 
Hőség kánikula illusztráció, felfrissülés a párakapuk alatt 
Fotó: Csapó Balázs CSB
Kisalföld
Napokig maradhat a kánikula / Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld

Szerdán sok napsütés lesz gomolyfelhőkkel – melyekből főleg keleten alakulnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugati szél megélénkül. 32 és 39 fok között alakul a hőmérséklet. Sok helyen marad a forróság.

Csütörtökön túlnyomóan napos strandidő lesz. Csak kevés helyen fordulhat elő zivatar. 36 fok körüli forró időnk lesz.

Pénteken marad a rekkenő hőség, de nagyobb számban fordulhatnak elő zivatarok. Az északnyugati szél nagy területen erősödik meg, és pár fokkal frissebb levegő érkezik hazánk térségébe: 34-35 fok valószínű.

Szombat és vasárnap sok napsütésre van kilátás kevés gomolyfelhővel. Csak elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél gyakran lesz élénk. 30-36 fokos kánikula várható.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.