BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiderült, hol nyaral idén Orbán Viktor – lencsevégre kapták egy étterem tulajdonosával

Orbán Viktort az unokájával sétálva látták az utcán.

Horvátországba érkezett nyári vakációjára Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Goran Pecarevic, a Villa Kaliopa étterem tulajdonosa egy fotót posztolt a Facebookon a magyar  kormányfővel – írta meg a horvát Index.hr.  „Várjuk Putyint és Trumpot, késésben vannak” – írta a bejegyzéshez az étteremtulajdonos. 

„Egyedül vagyunk, nincsenek velünk gorillák. Nem akarok politizálni az üzletemben, de 

ez az ember egyedül sétál az unokájával. Nem tudom elképzelni, hogy egyetlen más politikus a világban, különösen a jelenlegi helyzetben ugyanezt megtenné. Minden jót kívánok”

– fogalmazott Pecarevic. A Restaurant Villa Kaliopa Vis szigetén található, a horvátországi sziget az Adriai-tenger dalmáciai részén, a szárazföldtől 44 kilométerre fekszik. 

Orbán Viktor rendszeresen Horvátországban tölti el a szabadidejét, tavaly  levideózták, ahogy az Adriai-tengerből kiszáll a magyar kormányfő. Később kiderült, hogy Schmidt Mária családjához köthető az az ingatlan, ahol nyáron megfordult Orbán Viktor. „Vendégségben volt nálunk, csupán meglátogatott minket. Harminc éve járunk össze” – reagált tavaly a hírre Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Kötcsén újságírók előtt. 

2022-ben Orbán Viktor Lastovo szigetén tartózkodott, ahol Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke készített egy közös képet a miniszterelnökkel. Orbán Viktor akkor többhetes nyaralása során szakállat növesztett, és sokáig meg is tartotta.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.