BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tömegbaleset az M1-esen Győrnél, lezárták az útpályát

A Hegyeshalom felé vezető oldalon történt a baleset, hat autó érintett benne.

Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát a sztráda 104-es kilométerénél – közölte honlapján a katasztrófavédelem. Azt írta, a karambolban hat autó érintett, amelyekben összesen tizenhatan utaztak.

Large,Queue,Of,Vehicles,On,Motorway,Pay,Toll,In,Summer, baleset
Fotó: Shutterstock (illusztráció)

A feltorlódott kocsisorban később az autópálya 106-os és 107-es kilométere között egy személyautó hátulról belerohant egy utánfutót vontató kisteherautóba az M19-es csomópontnál. Az utánfutó felborult és két sávot foglal el. A két járműben összesen hatan utaztak. A helyszínre mentőt is riasztottak, a műszaki mentést a győri hivatásos tűzoltók végzik – közölte a katasztrófavédelem. Az Útinform tájékoztatása szerint a sztráda 101-es kilométerénél terelik le a járműveket a pályáról az 1-es főúton keresztül, Bőny irányába.

Frissítés:

Véget ért a közlekedési balesetek helyszínén a szemle és a műszaki mentés, így ismét mindkét sávban zavartalanul haladhat a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán – közölte honlapján a rendőrség.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.