BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ennyit a sorban állásról: mostantól a Kifli.hu futárainál is vissza lehet váltani a betétdíjas flakonokat

Az élelmiszer-házhozszállítással foglalkozó vállalat nagy újdonságot jelentett be, ennek sok ügyfél örülhet. A Kifli.hu futárainál címenként tíz darab flakont lehet leadni.

Ezentúl a Kifli.hu-nál is vissza lehet váltani a betétdíjas flakonokat és palackokat, és erről még csak előre sem kell szólni a rendelés leadásakor – derül ki a cég honlapján közzétett közleményből.

20201215 Budapest kifli.hu  futár házhozszállítás élelmiszer-szállítás bevásárlásFotó: Kallus György  LUS  Világgazdaság  VGg
Új kényelmi szolgáltatással rukkolt elő a Kifli.hu / Fotó: Kallus György/Világgazdaság

Az oldalon olvasható tájékoztató szerint a flakonleadásról elég csak az ajtóban tájékoztatni a futárt, aki kiszállítja a rendelésünket, ezt követően pedig kapunk tőle egy zárható zsákot, amit legfeljebb 10 dobozzal vagy flakonnal tölthetünk meg, hogy azok ne sérüljenek a visszaváltási folyamat során, és megkaphassuk az értük járó krediteket profilunkra, melyeket a következő vásárlás során tudunk felhasználni az online boltban.

Ezen túl viszont készpénz kiutalására is van lehetőség, 

ehhez azonban az ügyfélszolgálathoz kell fordulni.

A közlemény kiemeli: címenként csak egy zacskó betétdíjas termék visszaváltását tudják vállalni a cég futárai, hiszen autóikban is véges hely áll csak rendelkezésre. Fontosnak tartják továbbá hangsúlyozni, hogy a visszaváltós zacskóba csak ép vonalkóddal és MOHU-logóval ellátott, sérülésmentes, nem összenyomott palackokat, dobozokat lehet tenni, a kapott zsákot pedig becsomózva kell visszaadni a futárnak.

A Kifli emlékeztet: a betétdíjas termékek körébe a belföldön forgalomba hozott 0,1–3 literes űrtartalmú italcsomagolások – műanyag és üvegpalackok, fém italos dobozok – tartoznak, a vonatkozó törvény pedig nem írja elő az online kereskedelem részére a kötelező visszaváltást, ezt a cég extra, de ingyenes szolgáltatásként kínálja csak fel ügyfelei részére.

A futáron keresztüli visszaváltás részletei az alábbi linken találhatók.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.