BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Orbán Viktor is szerepel Donald Trump új könyvében

Donald Trump kiadta új könyvét, egy több mint 350 oldalas fotóalbumot. A könyvben fényképek sorakoznak Trump elnökségének idejéből, illetve az azóta eltelt évekből. A könyvben Orbán Viktor is szerepel, akit a világ egyik legnagyobb vezéreként jellemez Donald Trump.

Megjelent Donald Trump új könyve, amely a Save America, vagyis Mentsétek meg Amerikát címet kapta. A kötet egy fotóalbum, amely több száz képet tartalmaz. A könyvet Donald Trump Jr. kiadója, a Winning Team jelentette meg, és 99 dollárba, vagyis 35 ezer forintba kerül. A könyvben szó van Orbán Viktorról is.

Orbán Viktor
Save America című könyvében Orbán Viktorról is írt Donald Trump / Fotó: Winning Team Publishing

Trump az új könyvét a kampány hajrájára időzítette, a Kamala Harris vita előtti hétre. Az album egy vizuális életrajz Trump elnökségéről, valamint az azóta zajló kampányáról.

A könyvben a Trumpról készült fotókat a volt elnök kommentárjaival látták el. A republikánus elnökjelölt a könyvben nem sok tintát szentel politikai riválisainak vagy az Egyesült Államok problémáinak. A kötet egy világos üzenetet közvetít az olvasónak: Amerikát csakis Donald Trump teheti újra naggyá.

A több mint 350 oldalas könyv lényegében egy galéria a volt elnökről. Mosolygós Trump, ravasz Trump, Trump a rajongói között, Trump tanácskozásokon, Trump, miután meglőtték. Az album a republikánus elnökjelölt nagyságát hirdeti – foglalta össze a könyvet a The Washington Post.

A fotók valóban egy sikeres és izgalmas politikai életutat mutatnak be, ám a lap szerzője szerint Trump kommentárjai, valamint a kötet szerkesztése hiányérzetet hagy maga után. A könyvben a képek nincsenek kontextusba helyezve, nincsenek mellékelt információk, hogy az olvasó megérthesse, mit is lát. Még tartalomjegyzéket sem írtak a műhöz, így végeredményben a laikus olvasó csak annyit fog fel a képekből, hogy Trump ül egy asztalnál, vagy áll egy gyárban, esetleg kezet fog valakivel.

Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb vezetője – írta Donald Trump

A könyvbe több kép is bekerült, amelyeken Trump a világ vezetőivel látható. Egy fotón Mohammed bin Szalmán szaúdi koronaherceggel ráz kezet, aki a vádak szerint elrendelte egy újságíró meggyilkolását. Egy másik képen az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal látható.

Magyarország számára a legfontosabb képen Orbán Viktor szerepel. 

A képhez fűzött kommentárban Trump azt írta, hogy a magyar miniszterelnök a világ egyik legnagyobb vezetője.

A könyvben tíz oldalt is kapott az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun.

Trump a leghosszabb kommentárt a kanadai miniszterelnöknek, Justin Trudeau-nak szentelte, és ez a könyv talán legbizarrabb része is egyben.

Az anyja gyönyörű és vad volt. Az 1970-es években a Rolling Stonesszal bulizott, és valamilyen formában kapcsolatban állt Fidel Castróval. Azt mondta róla, hogy a legszexibb férfi, akivel valaha találkozott. Sokan mondják, hogy Justin Castro fia, bár az anyja esküszik, hogy nem. Honnan a fenéből tudhatná? Castrónak sűrű haja volt, Justin apjának nem. Justinnak sűrű haja van, és még kommunista is lett 

– írta Trudeau fotójához Donald Trump.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.