BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Gulyással ünnepelt Budapesten az amerikai rapper, Xzibit

Emlékezetesre sikerült a legendás rapper 50. születésnapja: Xzibit és zenekara a Mol Campus 28. emeletén található Virtu étteremben ünnepelte a kerek évfordulót.

Csütörtökön a MOM Sportcsarnokban lépett fel a kétezres évek egyik legismertebb rappere, Xzibit. Az amerikai sztár európai turnéja alkalmával látogatott el Budapestre, a koncert előtt töltötte be 50. életévét. A kerek évfordulót a Mol Campus tetején található Virtu étteremben ünnepelte. 

Xzibit, Budapest, Virtu
Xzibit és zenekara a Mol Campus 28. emeletén található Virtu étteremben ünnepelt / Fotó: Virtu

Xzibitet a zenekar tagjai is elkísérték a vacsorára, a zenész saját bevallása szerint budapesti tartózkodása alatt a lehető legtöbbet szeretett volna megtudni a klasszikus magyar ételekről és italokról. 

Lendvai Levente, a Virtu séfje szürke harcsával, palóc gulyással és hagymás rostélyossal készült a csapatnak.

A rapper kifejezetten kedveli a borokat is: 

  • a vacsorához először a Grand Tokaj Meszes Furmintját választotta, majd 
  • a kaliforniai Black Stallion Cabernet Sauvignonnal folytatta. 

A baráti társaság ugyanakkor a sky bár koktélkínálatából választott, és náluk a Cadillac Margarita volt a favorit.

Xzibit, Budapest, Virtu
Xzibitnek bejött a palóc gulyás / Fotó: Virtu 

Xzibit azt mondta, az 50. születésnapja miatt mindig emlékezni fog a magyar fővárosra, és reméli, még visszatérhet ide a közeljövőben. 

Vendéglátás a felhők alatt: benéztünk a Mol Campus tetején nyílt étterembe – fotógaléria

A jól ismert tíz-tizenöt klasszikus magyar ételen, a turistáknak szánt étlapok hagyományos választékán túllépve akarja őrizni és ápolni a magyar gasztronómia értékeit az ország legmagasabb épületében nyílt étterem, a Virtu. A napokban nyílt vendéglátóhely ifjú séfje az otthon ízeit, a nagymamák elfeledett receptjeit kelti életre – hangsúlyozottan elérhető áron.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.