BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elvitték az ötös lottót: valaki több mint 6,5 milliárd forinttal lett gazdagabb

Valaki elvitt több mint 6,5 milliárd forintot az ötös lottón. A szerencsésnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nyereményért.

 A televízióban közvetített számsorsoláson szombaton kihúzták az ötös lottó nyerőszámait. Az ötös lottó nyerőszámai: 

3, 10, 13, 33 és 12.

20240718_lotto_0003_MK_MW_bulvar
Fotó: Máté Krisztián/Mediaworks

Közel hét hónapig nem született telitalálatos szelvény az ötös lottón, emiatt mostanra 

6,525 milliárd forintra hízott a főnyeremény. Ez az összeg minden idők legnagyobb nyereménye az ötös lottó elmúlt 67 éve alatt.

A Joker nyerőszámai: 3, 5, 6, 9, 1 és 1.

A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál. A 300 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. 

A lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán. Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.