BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A héten már az eső lesz az úr – vége a napos időnek

A héten már főleg záporokra és zivatarokra számíthatunk, kiadós mennyiségű csapadékkal. Az eső után, vasárnap újra kisüthet a nap, és visszatérhet a kellemesebb idő.

Eddig kellett kiélvezni a napos időt, ugyanis szerda reggel beborult az ég, és nyugat felől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra – kiadós mennyiségű csapadékra is számíthatunk. Eleinte élénk lesz a délkeleti szél, 11 és 17 fok között alakul a hőmérséklet – írja a Köpönyeg.hu

Woman,With,White,Umbrella,Waiting,Signal,For,Cross,Walk,During
eső
A héten már az eső lesz az úr / Fotó: Shutterstock

Csütörtökön is marad a borongós idő: reggel, majd a napközbeni szünet után, estétől valószínű újabb eső, záporeső. Az északkeleti szél egyre inkább megélénkül, 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Péntekre sem javul az időjárás, nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég – többfelé esőre, záporesőre lehet számítani. Az északi szél több helyen megélénkül. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12 fok között, míg a legmagasabb 12 és 18 fok között várható.

A hétvége első felében még velünk lesz az esős idő, szombaton még előfordulhat csapadék,

vasárnap viszont már nagyobb eséllyel süthet ki a nap. A hét végén 15 fok körül alakul az átlaghőmérséklet, és vasárnap akár 19 fok is előfordulhat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.