BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Itt a McDonald’s új menüje – jön a TheVR-os gamerajánlat

Magyarországra is megérkezett a külföldön már több helyen is elérhető „felnőtt Happy Meal Menü”, amely országonként más összetétellel jelenik meg. Itthon az ország egyik legnagyobb tartalomgyártója, a TheVR lett az új ajánlat arca. A menü korlátozott ideig lesz elérhető.

Magyarország egyik legnagyobb tartalomgyártója, a TheVR pénteken jelentette be délutáni élő adásában, hogy a hazai McDonald’s üzletekbe érkezik a limitált „felnőtt Happy Meal Menü”, amely itthon az ő összeállításukban lesz elérhető. Külföldön már egyre több országba tér vissza a felnőtt Happy Meal, Spanyolországban például a Jóbarátok előtt tiszteleg az ajánlat.

thevr, mcdonald's, happy meal
Fotó: YouTube / @thevrhu (A kedvenceink a Mekiben! | WeAreTheVR x McDonald’s)

Fábián István és Komzsik János nagyon egyedi, gamer formában fedte fel az új ajánlatot.

A TheVR mekis kedvence az új menü neve,

 melyben 

  • egy Sajtos McRoyal, 
  • 4 db csirkefalat,
  • közepes sült krumpli, 
  • édes-savanyú szósz
  • és almáspite található.

Az ajánlat október 14-től lesz elérhető korlátozott ideig, a menü dobozán pedig a TheVR saját dizájnja és logója látható. A spanyol Jóbarátok-menüvel ellentétben ebben sajnos nincsenek figurák.

Az elmúlt napokban már szárnya kaptak a pletykák és Redditre is felkerült egy kép a fehér TheVR-os dobozról. A TheVR már korábban is dolgozott együtt a McDonald’s Magyarországgal fizetett hirdetés formájában, akkor a Dupla Big Macet és az ahhoz tartozó szószt népszerűsítették, valamint nemrég a TikTok csatornájukra készült egy rövid reklám, amiben Pisti újból kifejtette, hogy a paradicsomnak nincs helye a burgerekben. A McDonald’s Magyarország nemrég közzétett egy rövid videót, ami a most felfedett dobozt rejtette.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.