BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kizuhant egy szálloda ablakából Liam Payne, a One Direction korábbi énekese

Meghalt Liam Payne, miután kizuhant a hotelszobájának erkélyéről Buenos Airesben. A brit One Direction egykori énekese 31 éves volt.

A One Direction egykori énekesét, Liam Payne-t holtan találták egy Buenos Aires-i szálloda előtt, miután a 31 éves férfi kizuhant a hotel harmadik emeleti szobájának erkélyéről – közölte szerdán az argentin rendőrség.

2018 MTV Video Music Awards - Red Carpet
Meghalt Liam Payne, a One Direction korábbi énekese / Fotó: AFP

A rendőrség közlése szerint a főváros lombos Palermo negyedében lévő szállodába hívták a rendőröket, nem sokkal azután, hogy 

az énekes agresszív módon viselkedett és állítólag kábítószer és alkohol hatása alatt állhatott. 

A szálloda igazgatója elmondta, hogy hangos zajt hallott a szállodában, és amikor a rendőrök kiérkeztek, már a férfi holtestét találták meg, aki átesett a szobájában lévő erkélyen – áll a közleményben. 

A Reuters beszámolója szerint a mentők megerősítették a brit énekes halálát, akit a szálloda belső udvarán találtak meg. Liam Payne 14 évesen jelentkezett a brit X-Faktor tehetségkutatóba, de csak két évvel később jutott tovább a műsorban, de akkor már Harry Stylesszal, Zayn Malikkal, Louis Tomlinsonnal és Niall Horannal kiegészülve, a One Directiont megalapítva sikerült egészen a harmadik helyig eljutnia. 

A One Direction több mint 70 millió albumot adott el, amellyel minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája lett. Az együttes közel 200 díjat nyert.

Az együttes dalai közül több világszerte a slágerlisták élén volt, 2015-ben jelentették be, hogy szünetre mennek.  A zenekarból Louis Tomlinson idén fellépett a Szigeten, tavaly pedig Niall Horan volt nagyszínpados fellépő a legnagyobb magyar fesztiválon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.