BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bezár Buda egyik közkedvelt étterme – átlépik az országhatárt

Az elmúlt időszakban több vendéglátóhely is bezárt Budapesten. A NEMO étterem szerint „krízis, krízis hátán jellemezte az elmúlt jó néhány évet”.

„Nagyon nehéz döntést hoztunk meg, amikor úgy döntöttünk, hogy ennyi év után a NEMO Lövöház utcai éttermét bezárjuk” – olvasható az étterem szerdai posztjában.

Forrás: NEMO Fish & Chips & Salad Bar / Facebook

A tulajdonosok úgy fogalmaztak, hogy egy hosszú, mozgalmas és sokszor szép és örömteli időszaka volt az életüknek, még akkor is, ha visszatekintve azt látják, hogy 

„krízis, krízis hátán jellemezte az elmúlt jó néhány évet”. 

„Nagyon köszönjük mindenkinek, aki velünk volt, aki szeretett minket, akinek a törzshelye voltunk, higgyétek el, mi is nagyon szerettünk titeket, szerettük a vendégeinket, másképp ezt nem is lehetett volna csinálni” – közölték a Facebookon. 

Hozzátették, hogy a NEMO megy tovább, egyre több fesztiválon, rendezvényen, koncerten lesznek jelen és 2024-ben és Ausztriában is elérhető lesz a NEMO cateringszolgáltatása.

Az elmúlt időszakban több vendéglátóhely is bezárt a fővárosban: nyáron bezárt az Ensö étterem és a Laurel étterem, a Keksz Bisztró pedig október 6-án nyitott ki utoljára. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.