BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az ország egyik felében már visszatér a forróság

Csütörtökön 27 és 35 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a többórás napsütés mellett északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, és a Dunántúlon délutántól már előfordulhat zápor, zivatar – írta a Köpönyeg.hu. Az északnyugati szél egyre inkább megélénkül, 27 és 35 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten lehet forróság.

Hot,Temperature,thermometer,On,Yellow,Sky,With,Sun,Shining,In,Summer
Fotó: Shutterstock

Pénteken északon, északnyugaton erősen gomolyfelhős, máshol nagyrészt napos időre számíthatunk. Hajnalban, reggel, illetve késő délutántól várható zápor, zivatar az északi, északnyugati tájakon. A hőmérséklet 21 és 35 fok között alakul, északnyugat felé haladva lesz hűvösebb idő.

Szombaton erősen felhős idő valószínű, keleten több napsütéssel. Eleinte csak nyugaton, később egyre többfelé alakul ki eső, zápor, zivatar. Felhőszakadás is lehet. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen megerősödik, 22–25 fok köré csökken a hőmérséklet, de a Tiszántúlon melegebb lehet.

Vasárnap marad az erősen gomolyfelhős idő, csak délután a Dunántúlon szakadozik a felhőzet. Többfelé fordul elő zápor, zivatar, felhőszakadás. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. Mindössze 19 és 26 fok között alakul a hőmérséklet. Kora őszies időnk lesz.

Hétfőn felhőátvonulások várhatók a napsütés mellett, már csak elszórtan fordul elő zápor. Az északnyugati szél még mindig erős lesz, 20–25 fok várható, csak kevés helyen lesz nyári meleg.

Keddtől egyre melegebb, naposabb időre van kilátás, a hétvégére visszatérhet az igazi nyaralóidő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.