BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Miért utálják a turisták a velük együtt üdülő oroszokat?

Erre a kérdésre kereste a választ egy holland kutató, akinek megállapításait a moszkvai Pravda ismertette.

 Esme Visser több száz holland turistát kérdezett ki, akik üdülő oroszokkal találkoztak Törökországban, Egyiptomban, az Egyesült Arab Emirátusokban. A kutató megdöbbenéssel hallotta, hogy milyen sokan panaszkodtak az orosz turistákra.

A Pravda által idézett holland kutató szerint e jelenség új irányzathoz vezetett a turizmusban: ez pedig "túrák - oroszok nélkül". LEsme Visser szállodaigazgatókat és személyzetet is kikérdezett, arra kérve őket, hogy hasonlítsák össze az orosz és a holland turistákat.

A válaszadók többnyire az oroszokra panaszkodtak. Az orosz turisták gyakran agresszívak, zajosak, s szívesebben maradnak a szállodában egész nap és éjjel. Akik Törökországba vagy Egyiptomba jönnek, nem beszélnek angolul, vagy csak gyengén. Képtelenek más üdülőkkel érintkezni. Ráadásul az oroszok ritkán mosolyognak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.