BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fodor: senki nem tudja megfélemlíteni az SZDSZ-es politikusokat

Senki ne gondolja, hogy meg tud félemlíteni minket - nyilatkozta a Népszabadágnak az SZDSZ-es politikusokat ért támadásokról Fodor Gábor.

"Felháborítónak tartom a szombaton történteket. Ez a köztársaság szégyene. Néhány tucatnyi ember próbálja évek óta destabilizálni az alkotmányos rendet, ez ellen össze kell fogniuk a demokratikus erőknek, értékrendjüktől függetlenül elítélni az utcai erőszakot, de nem pártrendezvényeken. Amúgy persze mindenki olyan pártrendezvényt szervez, amilyet akar. " - mondta a politikus.



Hozzátette: Horn Gábornak és Léderer Andrásnak ezúton is szeretném kifejezni tiszteletemet a helytállásukért, egyúttal szeretném nyomatékosítani, hogy senki ne gondolja, hogy ezzel meg tud félemlíteni minket! A pártvezetők közül egyedüliként vettem részt a Meleg Méltóság Menetének megnyitóján, demonstrálva elkötelezettségünket a kisebbségi jogok mellett. A hétvégén történtek után még keményebben kell fellépnünk az erőszakkal szemben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.