BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mit lehet most tudni a monorierdei sérültekről?

Négy embert életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel, másik négyet súlyos, tizenkilenc embert könnyebb sérülésekkel, mentőautóval szállítottak több kórházba a Monorierdőnél délelőtt történt vonatbaleset után.

A Merényi Gusztáv Kórház baleseti osztályának ügyeletvezetője kora este azt mondta: egy életveszélyesen megsérült nő, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette, egy másik súlyosan megsérült férfi jelenleg is műtőben van, állapota stabilnak mondható.

A főorvos tájékoztatása szerint összesen 10 sérült érkezett, közülük hármat tartottak bent, a többieket sérüléseik ellátását követően hazaengedték.



 A Ceglédi Toldy Ferenc Kórház tájékoztatása szerint az intézménybe kora estig 21 sérült érkezett. Az ambulancia vezetője, Sarkadi Szilvia azt mondta, négy ember tartottak benn, a többiek ellátásuk után hazatérhettek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.