BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Nem akartam titkolni a fájdalmamat" - Gyurcsány a vonatbalesetről

Gyurcsány Ferenc szerint, ha hatalmába kerít valakit a megrendülés, akkor senkinek nincs oka ezt szégyellni, ezért ő sem teszi. A miniszterelnök keddi blogbejegyzésében arról is írt, hogy Tukacs István szocialista képviselő is a Monorierdőnél szerencsétlenül járt InterCity vonaton utazott.

Miután tájékoztatást kapott a történtekről, ha akarta volna, sem tudta volna kivonni magát az elmondott, leírt képek hatása alól - írta a kormányfő. "Nem tudtam, és nem is akartam sem a döbbenetemet, sem a sérülések és halálesetek miatti fájdalmamat titkolni. (...) Együtt érezni, megrendülni akarni nem lehet és nem is szabad. De ha hatalmába kerít a megrendülés, akkor senkinek nincs oka - így nekem sem - szégyellni ezt. Nem is szégyellem" - írta.

Gyurcsány Ferenc a blogjában beszámolt arról is: egy szocialista képviselő, Tukacs István is a vonaton ült, éppen abban a vagonban, amelyet a szerencsétlenség leginkább pusztított - számol be a KlubRádió az MTI alapján. "Újjászületett tegnap, hallottam a beszámolóját. Így aztán nagyon közeli a személyes érintettség is."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.