BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

700 milliót fizet az MSZP az új székházért

Hétszázhuszonhárom millió forint kedvezményes hitelt vesz fel az MSZP, aminek lehetőségét egy ötpárti konszenzussal elfogadott törvény biztosítja.

A többi parlamenti erő is hitelt kér az ingatlanvásárlásaihoz; igaz, a Fidesz, a KDNP és az MDF összesen kér annyit, mint az MSZP. A szocialisták az év végéig elhagyják átmeneti pártközpontjukat - írta a hétfői Népszabadság.

A lap információi szerint a szocialisták összesen 723,5 millió forintot kértek és kapnak. A megvásárolni kívánt 44 ingatlanból viszont csak 22-t vesznek meg ebből a forrásból, a többit a megyék és az országos központ arányos felosztással állja.

Ami a szocialisták pártközpontját illeti, immár bizonyos, hogy az év végéig átköltözik a Vérmező utcai irodaházból a Jókai utcai, egykori KPVDSZ-székházba. Az új, hatodik kerületi, Jókai utcai ingatlanért az MSZP kereken bruttó 700 millió forintot fizet (a felújítások, átalakítások további százmilliót emésztenek fel), beköltözni viszont hivatalosan csak január elsején fognak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.