BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Index: Bokros és Heim neve is felmerült új pénzügyminiszternek

Az Index értesülése szerint már nemcsak a miniszterelnökről, de az egyéb tisztségekről, így a pénzügyminiszteri posztról is folynak egyeztetések.

Az internetes portál információi szerint többen is felmerültek a pozíció betöltésére: például Bokros Lajos és Heim Péter.

Heim Péter megkeresésre elmondta: valóban beszélt az elmúlt napokban Surányi Györggyel, de nem volt szó pénzügyminiszteri felkéréséről.

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója úgy véli, hogy Sólyom László mai nyilatkozata után "nem teheti meg egy önmagát hitelesnek megőrizni kívánó személy, hogy (...) az államfő által legkevésbé demokratikusnak mondott megoldáshoz adja a nevét".

Heim Péter pár nappal ezelőtt a VGO blogoldalán írt bejegyzésében az országot egy beteg emberhez hasonlította. "Fél év kemény küzdelmei után végre valahára - úgy tűnik - konszenzus kezd kialakulni, hogy a magyar gazdaság és társadalom nagyon beteg. A gyógyulás irányába tett legfontosabb lépés magának a betegségnek a felismerése és az avval való szembesülés. (...) Az első lépést legalább félig megtettük, de most jön a neheze: a gyógyítás."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.