BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szanyi: "Minden valamire való lap megkérdez, mielött véleményez"

Szanyi Tibor arra számít, hogy a kormányfő-pártelnök a hétvégi MSZP-kongresszuson kezdeményezni fog "valami meghökkentőt". Arra viszont nem számít, hogy Gyurcsány Ferenc megbukik – írja a Népszabadság.

A szocialista képviselő szerint a párton belüli csalódottak általában a lábukkal "szavaznak", főként két kongresszus között. A maradók, köztük a kongresszusi küldöttek zöme viszont nagyon elkötelezett, tehát az egyedüli jelöltre aligha vár meglepetés.

Ha Gyurcsány biztonságos oldalon akar maradni, akkor most balra lép. Ellenkező esetben a Fidesz tolul a politikai terep baloldalára is. Ez, mondta Szanyi, végzetes lehet az MSZP számára.

Szanyi a Népszabadságban azután nyilatkozott, miután szerdai blogbejegyzésében sérelmezte, hogy őt a napilap nem kérdezi, csak véleményezi. A szocialista politikus blogjában fájlalta, hogy a Népszabadság egyes írásait nem adja közre, valamint őt egy cikkében baloskodó populista álmodozónak és reformügyi kerékkötőnek állította be.

„Minden valamire való lap eleddig mindig megkérdezett engem is ha rólam adott közre szerkesztőségi véleményt . A Népszabadságnak ez most sem sikerült” – írta.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.