BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tanárverés: Kijátszható és aggályos az MSZP javaslata a Fidesz szerint

Az MSZP törvényjavaslatot nyújtott be az iskolai brutalitás megfékezésére

A botrányt okozó szülőket 150 ezer forintig terjedő pénzbírsággal büntethetnék, az intézmények pedig szigorú biztonsági intézkedéseket rendelhetnének el - írja a Magyar Nemzet, melyet a Híradó idéz. 

Az óvodák és iskolák különleges biztonsági intézkedéseket vezethetnének be, amelynek betartására mindenkit kötelezhetnének aki az intézmény területére lép - tartalmazza a Tatai-Tóth András és más szocialista politikusok nevéhez fűződő javaslat.

Pósán László, a Fidesz szakpolitikusa a lapnak azt mondta: a javaslat egyes pontjai jogi aggályokat vet fel, míg más passzusai kijátszhatók lesznek. Közölte: pontosan meg kellene határozni azt, hogy milyen biztonsági intézkedéseket alkalmazhat az iskola. Hiányosságként említette, hogy a javaslat nem rendel pénzt az intézkedések mellé.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.