BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Wéber: "Befagyasztott hatalmi harc" az MSZP-nél

A párt jelenlegi hatalmi viszonyait konzerválták az MSZP szombati kongresszusán, de a parlamenti frakció nem fog kettészakadni - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wéber Attila.

Szerinte a korábban vázolt két törekvés, a tisztújításra, illetve a stratégiaalkotásra koncentráló irány közül egyiket sem fogadta el a szocialista párt. Sokkal inkább negatív konszolidáció történt - mondta a rádiónak.

"A kongresszus egy adott állapot konzerválását eredményezte a leglényegesebb momentumokban, a hatalmi harcokat novemberig biztosan befagyasztotta" - hangsúlyozta.

Wéber Attila úgy véli: jelenleg maradéktalan a kormány támogatása az MSZP részéről, még akkor is, ha van egy-két, a frakcióból "kilógó" képviselő. Ugyanakkor úgy véli: a szocialista párt november-december környékén magára hagyja majd a Bajnai-kormányt, amely addigra személyileg is el fog válni a párttól.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.