BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tarlós: a szocialisták kétségbeesetten kiáltoznak

Tarlós István szerint az MSZP ellenzéki pozícióból kíván nekivágni a jövő évi parlamenti és önkormányzati választásoknak, ezért mondta fel a koalíciót az SZDSZ-szel a fővárosban

Az MSZP az SZDSZ-szel 15 éve kötött koalíció felbontásával szeretné azt a látszatot kelteni, hogy egyik pillanatról a másikra ellenzéki lett, amire azért volt szükség, hogy ellenzéki pozícióból kezdhesse meg a budapesti parlamenti, majd az önkormányzati kampányt - mondta a Fidesz fővárosi frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában.

Tarlós István szerint "matematikai képtelenség", hogy a szocialisták egy ilyen hosszú együttműködés emlékét szeretnék semmissé tenni, holott ez idő alatt magukhoz ragadtak minden jogosítványt, még az ellenőrző funkciókat is. Erre példa, hogy a BKV felügyelőbizottságát egy koalíciós képviselő vezeti, a tíz tag közül pedig csupán egyetlen ellenzéki, akinek javaslatait a testületben évek óta gúnyosan lesöprik az asztalról - fűzte hozzá.

A politikus hangsúlyozta: Steiner Pál, az MSZP fővárosi frakciójának vezetője, és Horváth Csaba, a BKV-ért is felelős főpolgármester-helyettes naponta kétségbeesetten kiáltozza az éterbe, hogy a gyanús fővárosi ügyek átvilágításának pártján állnak, az ellenzék és a főpolgármester azonban akadályozza ezt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.