BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hallgat a párt: Dzsudzsák lehet a Fidesz arca?

A Fidesz megkeresésünkre nem erősítette meg, hogy az Eindhoven focistája lesz a párt kampányarca

Lapunk megkeresésére nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Fidesz, hogy Dzsudzsák Balázs lesz a párt kampányarca. A magyar válogatott és a holland PSV Eindhoven focistája azonban a Napi Ásznak elárulta, hogy menedzsere tárgyal az ellenzéki párttal és hamarosan megállapodhatnak.

A focista elmondta: nem foglalkozik a politikával, de szívesen szerepelne az ellenzéki párt plakátjain, ha ezzel segítene ráirányítani a figyelmet a sportra és a labdarúgásra.

„Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet. Nem szeretném, ha mindenütt az én arcom szerepelne, de úgy gondolom, ezzel példát tudnék mutatni” – mondta a focista.

Dzsudzsák Balázs legutóbb a svédek elleni őszi vb-selejtezőt követően nyilatkozott emlékezetesen, amikor kijelentette: aki szerint jogosan kaptunk ki, az nem magyar és hazudik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.