BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kósa: Debrecen legyen az ipar fellegvára - videó

Magyar sikertörténetnek nevezte Orbán Viktor a Richter Gedeon vállalat történetét a cég új biotechnológiai üzemének csütörtöki felavatásán, Debrecenben.

„A Richter történetében a tehetséges, kitartó magyarok története mutatkozik meg, akik maradandót alkotnak” - mondta miniszterelnök. "Ebben a történetben rejlik Magyarország megújulásának és eljövendő gazdasági sikereinek a titka. Ezek vagyunk mi, amikor magunkra hallgatunk, és nem másokra – fogalmazott Orbán.

Minden beruházás azt üzeni: Magyarország halad előre fejezte be mondandóját a miniszterelnök. Kósa Lajos kiemelte: a város 1998-ben célul tűzte ki, hogy "Debrecen legyen a magyar magas hozzáadott értékű ipar és szolgáltatás fellegvára", ennek rész a Richter beruházás is. Orbán Viktor az ünnepélyes megnyitó után Kósa Lajos társaságában megtekintette a létesítményt, Kósa az ipari park fejlesztéséről is beszámolt a miniszterelnöknek.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.